Warm afscheid in gemeente Barneveld

Op donderdag 14 mei kwam mijn opdracht bij gemeente Barneveld toch écht écht écht tot zijn eind. Ik durf zelfs te beweren dat ik (bijna) helemaal ingeburgerd ben: ik heb een soort Barneveldse “kroegentocht” gehouden van verschillende B&B’s en hotels, ik ben volgestouwd met Gelderse verleidingen, Haantjes Pik en ik ben ooggetuige geweest van tradities als de Oud Veluwse Markt en het jaarlijkse Ballonfiësta.

Ik ben trots dat ik onderdeel heb mogen zijn van deze mooie gemeente inclusief de mensen die er werkzaam zijn. Met elkaar hebben we hard gewerkt aan mooie projecten zoals: het implementeren van de chat, zaakgericht werken en GT-connect, maar hoe we als organisatie de krachten hebben weten te bundelen tijdens de bijzondere omstandigheden als gevolg van de coronacrisis… dat zal ik nooit vergeten!

Ondanks het feit dat we 1,5 meter afstand in acht moesten nemen, heb ik een ontzettend warm afscheid gehad!

Ik wens mijn collega’s in Barneveld heel veel succes en een dikke (lucht)zoen!

Voor de laatste keer op de troon